Βιογραφικό

O ιατρός Νικόλαος Μπαριτάκης είναι ιδιώτης καρδιολόγος και δραστηριοποιείται στην περιοχή Άνω πόλη της Πάτρας. Είναι γιος του Ελευθέριου Μπαριτάκη (Καθηγητή Χημείας) και της Βικτωρίας Μπαριτάκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και ειδικεύτηκε στην Καρδιολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγ. Ανδρέας». 

Είναι επιστημονικός συνεργάτης της καρδιολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών και τακτικός ομιλητής σε σημαντικά καρδιολογικά συνέδρια. Το 2005 ο κύριος Μπαριτάκης έλαβε το 1ο βραβείο στην Ολυμπιάδα Ιατρικής γνώσης ενώ είναι κάτοχος του διπλώματος ECFMG(Educational Commission for Foreign Medical Graduates) των ΗΠΑ, σημειώνοντας αριστεία στις εξετάσεις πιστοποίησης USMLE.

Στο ιατρείο διενεργούνται όλες οι καρδιολογικές εξετάσεις, όπως καρδιογράφημα, Υπέρηχος – triplex καρδιάς, Holter ρυθμού / πίεσης και Τεστ κοπώσεως.

Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το ιατρείο για check-up, προαθλητικό έλεγχο, προεγχειρητικό έλεγχο, καθώς και για τη διαχείριση παθήσεων, όπως: καρδιακή ανεπάρκεια, στεφανιαία νόσο, βαλβιδοπάθειες, αρρυθμίες, υπέρταση και δυσλιπιδαιμία.

Τέλος, το ιατρείο παρέχει 24ωρη άμεση εξυπηρέτηση επειγόντων περιστατικών και είναι πιστοποιημένο ιατρείο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (συνταγογράφηση φαρμάκων – εξετάσεων).

Διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο του στην Πάτρα, Γερμανού 145 (Άνω πόλη – έναντι ΙΚΑ).